Vlissingen (37) aangehouden op verdenking van witwassen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 37-jarige Vlissinger is zaterdagavond aangehouden op verdenking van witwassen en het overtreden van de Opiumwet.

De man reed in zijn auto over de Boulevard Evertsen toen hij aan de kant werd gezet door surveillerende politieagenten. Bij het aanspreken en vragen naar legitimatie zagen de agenten dat de man een flinke stapel geld op zak had. Daarnaar gevraagd gaf de man geen verklaring voor het feit dat hij enkele duizenden euro’s op zak had. Hierop is de man aangehouden op verdenking van witwassen. Ook bleek uit onderzoek dat de man in het bezit was van ruim 30 gram amfetamine en ruim 5 gram MDMA-kristallen. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen.

- Advertentie -

De politie heeft in de woning van de man een zoeking gedaan en daar werd ook nog een flink geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen.

De man is ingesloten in een politiecellencomplex en zal worden gehoord door rechercheurs.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken bestuurder vlucht na botsing op Paul Krugerstraat
Volgend artikelVlissingen (21) betrapt met inbrekerswerktuig in auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.