Vlissingen (37) aangehouden op verdenking van witwassen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 37-jarige Vlissinger is zaterdagavond aangehouden op verdenking van witwassen en het overtreden van de Opiumwet.

De man reed in zijn auto over de Boulevard Evertsen toen hij aan de kant werd gezet door surveillerende politieagenten. Bij het aanspreken en vragen naar legitimatie zagen de agenten dat de man een flinke stapel geld op zak had. Daarnaar gevraagd gaf de man geen verklaring voor het feit dat hij enkele duizenden euro’s op zak had. Hierop is de man aangehouden op verdenking van witwassen. Ook bleek uit onderzoek dat de man in het bezit was van ruim 30 gram amfetamine en ruim 5 gram MDMA-kristallen. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen.

De politie heeft in de woning van de man een zoeking gedaan en daar werd ook nog een flink geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen.

De man is ingesloten in een politiecellencomplex en zal worden gehoord door rechercheurs.

Vorig artikelDronken bestuurder vlucht na botsing op Paul Krugerstraat
Volgend artikelVlissingen (21) betrapt met inbrekerswerktuig in auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier