Tientallen scooters gecontroleerd langs de kust: meer dan twintig boetes

© Foto: Politieteam Walcheren
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag 63 scooterrijders gecontroleerd vanaf de Boulevard Evertsen tot aan Dishoek na een groot aantal overlastmeldingen.

Er werden elf boetes uitgeschreven voor het niet op eerste vordering tonen van het rijbewijs. Drie voor niet-handsfree bellen, twee voor het niet tonen van een ID, eentje voor het overschrijden van de maximale constructiesnelheid. Twee bestuurders gingen op de bon omdat ze op een fietspad reden waar dat niet mag. Als bijvangst deelden agenten nog bekeuringen uit voor losliggende lading, bezit van aangebroken verpakking alcohol en niet dragen autogordel.

- Advertentie -

Dat schrijft Politieteam Walcheren op Facebook.

Vanavond om kwart over acht belden op de Bloemenlaan twee agenten bij een woning aan, twee collega’s hielden intussen het pand in de gaten vanaf de Gerard Doulaan, aan de achterzijde, om zich ervan te vergewissen dat niemand zou vluchten. Uiteindelijk werden alle politiemedewerkers binnengelaten.

Na enkele minuten werd een jongeman afgevoerd. Hij was niet geboeid. Twee van de vier agenten bleven in het gebouw achter. Er zijn nog geen mededelingen gedaan over doel of reden van de actie.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie deelt veel boetes uit bij controle Dishoek na klachten omwonenden
Volgend artikelDronken badgast aangehouden op Kenau Hasselaarstraat na mishandeling
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).