Dronken badgast aangehouden op Kenau Hasselaarstraat na mishandeling

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren een 23-jarige man uit België in de boeien geslagen op de Kenau Hasselaarstraat, hij zou iemand hebben mishandeld en leek dronken.

Tegen de avond werd de politie gebeld met de mededeling dat iemand mishandeld zou zijn. Binnen korte tijd stonden vier eenheden op de boulevard ter hoogte van Pier 7. Dankzij een goed signalement van omstanders vonden de agenten snel de juiste persoon. Die liet zich echter niet zomaar vangen.

- Advertentie -

Op de Kenau Hasselaarstraat werd de verdachte met de nodige dwang geboeid. Hij verzette zich en sprak dreigende taal. De man is aangehouden voor openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde.

Verder deelde de politie gisteren nog bekeuringen uit langs de kust voor het in bezit hebben van aangebroken verpakkingen alcoholische drank, onder meer aan een 14-jarige. Zes bromfietsers gingen op de bon. Een autobestuurder werd voor de vierde keer betrapt op rijden zonder rijbewijs, de politie nam het voertuig in beslag.

- Advertentie -
Vorig artikelTientallen scooters gecontroleerd langs de kust: meer dan twintig boetes
Volgend artikelZwaarbewapende agenten en Douane zoeken naar drugs op schip in Vlissingse haven
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).