Flexteam van politie haalt verdachte uit woning in het centrum

0
© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een groot aantal politiemedewerkers is vanavond ingezet voor het aanhouden van een man in een pand aan de Walstraat.

Rond 20.00 uur stonden vijf politiewagens ter hoogte van een lederwarenzaak, in een gehuurde ruimte boven de zaak was “een verdachte situatie” ontstaan volgens een politiewoordvoerster, meer kon ze niet zeggen. Huurders van andere ruimtes in het pand die naar binnen wilden, werden tegengehouden.

Na ruim een half uur kwam een zwaar uitgerust Flexteam ter plekke met twee voertuigen. Een deel van het team betrad het pand aan de voorzijde met stormrammen, andere leden gingen achterom met ondermeer een ladder. Agenten zorgden ervoor dat er geen voorbijgangers op de Walstraat in de buurt van de interventie kwamen.

Aan de achterzijde, vanaf de Schutterijstraat, was te zien hoe politiemedewerkers met lantaarns en een ladder over platte daken liepen. Het leek erop dat de verdachte probeerde te vluchten. Om 20.52 uur riep een agent: “We hebben ‘m!”.

Enkele minuten later werd de verdachte naar een zwarte Skoda van het Flexteam gedragen en afgevoerd naar Torentijd (foto boven). Meer details zijn vooralsnog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier