Aanhouding met flexteam betrof 21-jarige Vlissinger met revolver

De in beslag genomen revolver. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De aanhouding in een pand aan de Walstraat gisteravond waarbij een speciaal interventieteam werd ingezet, betrof een 21-jarige man uit Vlissingen, de politie heeft een revolver in beslag genomen.

Volgens een politiewoordvoerder werd omstreeks 19.00 uur gemeld dat in een woning aan de Walstraat een vuurwapen zou liggen. Ook zou er nog iemand aanwezig zijn. De verdachte liet zich moeilijk vangen. Pas na de inzet van een zogenoemd flexibel interventieteam met schilden en stormrammen kon hij op een dak aan de achterzijde van het pand worden overmeesterd.

- ADVERTENTIE -

Hij zit nog vast. De politie heeft een revolver en munitie aangetroffen.

Zie ook:
Flexteam van politie haalt verdachte uit woning in het centrum (19 januari 2021)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!