Politie arresteert ‘verwarde persoon’ die zich opsluit in ADRZ

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vier eenheden politie hebben vanmiddag een man gearresteerd die mensen in het Admiraal De Ruyter-ziekenhuis aan de Koudekerkseweg zou hebben bedreigd en zich daarna zou hebben opgesloten.

De agenten betraden het ziekenhuis omstreeks 14.30 uur met een politiehond, een stormram en een schild. Tien minuten later kwamen ze naar buiten met een geboeide man die enkele keren riep: “Ik heb geen wapen!”

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerder betrof het een “verwarde persoon” zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij zou mensen in het ziekenhuis bedreigd hebben en zich daarna in een niet nader genoemde ruimte hebben opgesloten.

Bezoekers konden bij de hoofdingang gewoon naar binnen tijdens het incident. De man is afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonden bij frontale botsing Hercules Segherslaan
Volgend artikelMan neergeschoten in Vrijgang, politie op zoek naar dader
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).