Jongen (17) aangehouden als verdachte voor schietpartij Vrijgang

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag in Terneuzen een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg aangehouden. Hij wordt verdacht van het schietincident in Vlissingen afgelopen waarbij een tiener gewond raakte aan zijn been en moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Het slachtoffer liep rond 15.00 uur met een vriend richting de kermis aan de Jan Weugkade. Met een groep jongeren gingen zij vervolgens weg, nadat er mogelijk een ruzie zou hebben plaatsgevonden.

- ADVERTENTIE -

Op de Vrijgang kwam de tiener oog in oog te staan met drie jongens. Een van hen had een vuurwapen in zijn hand. De jongen probeerde weg te rennen, maar werd tijdens deze vluchtpoging beschoten. Hij werd geraakt in zijn been. Ondanks de pijn, wist hij even verderop hulp in te schakelen.

De gealarmeerde politie deed direct onderzoek, maar de schutter bleek gevlucht. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis en deed aangifte.

De verdachte, een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg, werd gistermiddag met toestemming van de officier van Justitie rond 16.30 uur aangehouden op een adres in Terneuzen.

Zie ook:
Slachtoffer schietpartij Vrijgang Vlissingen is tiener (16-07-2022)
Man neergeschoten in Vrijgang, politie op zoek naar dader (15-07-2022)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier