Gewapende mannen (18) stelen pakketjes uit bestelbus bezorger

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Twee mannen zijn woensdagavond aangehouden in een woning. Ze worden verdacht van diefstal met dreiging met geweld ten opzichte van een pakketbezorger eerder die avond.

Het begon allemaal voorval begon gisteren. Een pakketbezorger had net een pakje afgeleverd bij een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen en zat nog even in zijn bus. Op dat moment zag en hoorde hij dat de achterdeur van de werkbus geopend werd en er mensen instapten. Hij liep er meteen heen en zag twee gemaskerde mannen uit de bus komen met enkele pakketten bij zich. Hij riep dat ze moesten stoppen. Toen zag hij dat één van de mannen een mes pakte en er mee zwaaide. De mannen liepen weg en stapten op een scooter waarna ze wegreden.

- Advertentie -

Gelukkig kon de aangever het kenteken van de scooter onthouden. De politie werd gebeld die direct een onderzoek strartte. Via het kenteken van de scooter kwam er een naam en adres in Middelburg van een bekende van de politie naar voren. Het flexteam van de politie verrichte de aanhoudingen omdat de verdachten, mogelijk gewapend waren. De dieven, twee 18-jarige mannen uit Vlissingen en Middelburg, zijn vervolgens overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd.

Er werden geen pakketjes gevonden. De pakketdienst regelt verder de afhandeling van de weggenomen pakketjes. De verdachten zijn ingesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder ongeval President Rooseveltlaan is 33-jarige Vlissinger
Volgend artikelMan (26) aangehouden voor rijden zonder geldig rijbewijs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.