Oorzaak dodelijke brand Anjelierenlaan is noodlottig ongeval

De brandweer vannacht in de Anjelierenlaan. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

De persoon die vannacht is komen te overlijden bij een woningbrand in Vlissingen is geen slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat liet de politie vanmorgen weten.

Vannacht omstreeks 01.30 uur werd er brand ontdekt in een rijtjeswoning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen. Tijdens de bluswerkzaamheden ontdekte de brandweer een stoffelijk overschot.

- Advertentie -

De forensische opsporing (FO) van de politie heeft een groot deel van de nacht onderzoek gedaan in de woning. Ook werden er zwarte schermen geplaatst aan de voor- en achterzijde van de woning om passanten het zicht te ontnemen.

Vanmorgen liet een woordvoerder van de politie weten dat het om een noodlottig ongeval gaat en dat er geen sprake is van een misdrijf. Mogelijk is de overleden persoon de bewoner van de woning. De politie wilde dit niet bevestigen. “Het onderzoek is geen politie zaak meer. Vanwege privacy zullen we geen verdere mededelingen doen”, aldus een woordvoerster van de politie.

Zie ook:
Dode bij woningbrand Vlissingen (16-12-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij schietincident Havenweg is 62-jarige man uit Almere
Volgend artikelPersoon gewond naar ziekenhuis na flatbrand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.