Mogelijk schietincident in Groenewoud Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident vanmorgen vroeg in Vlissingen. Niemand raakte voor zover bekend gewond en er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie kreeg zaterdagochtend rond 04.45 uur verschillende meldingen van een ruzie in het Groenewoud in Vlissingen. Meerdere mensen zouden een knal hebben gehoord. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse.

- Advertentie -

Agenten deden in de omgeving onderzoek, maar kregen de gebeurtenis niet helder. Er zijn volgens een politiewoordvoerster geen gewonden bekend. Ter plekke zijn er ook geen kogelhulzen aangetroffen. De politie neemt de meldingen serieus en gaat uit van een schietincident en doet verder onderzoek. Voor zover bekend is er ook geen vuurwapen aangetroffen.

Het is niet de eerste keer dat er in Vlissingen is geschoten. Onlangs hield de politie nog een viertal mannen aan die in verband worden gebracht met meerdere schietincidenten dit jaar in de stad.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt vijf mannen op voor explosies oudejaarsdag
Volgend artikelAuto vliegt uit bocht en rijdt voortuin van woning in
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.