Felle brand in pand kledingwinkel Kanaalstraat Oost-Souburg

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag heeft er en felle brand gewoed boven een kledingwinkel aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De brandweer rukte uit met drie voertuigen. Er is niemand gewond geraakt.

Omstreeks 15.20 uur werd het vuur ontdekt in kledingwinkel John’s Men & Women in de Kanaalstaat. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar middelbrand en werd er een extra blusvoertuig opgeroepen. Vermoedelijk ontstond de brand op het dakterras aan de achterzijde van het pand.

- ADVERTENTIE -

De rook die vrij kwam bij de brand was in de wijde omtrek goed te zien. Ook waren er tientallen mensen aanwezig in de omgeving die stonden te kijken. De Veiligheidsregio Zeeland adviseerde mensen uit de rook te blijven, 1,5 meter afstand van elkaar te houden en mechanische ventilatie uit te schakelen.

Omstreeks 16.19 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Er is veel rook- en roetschade in het pand. Stichting Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. Er zal voor de bewoners tijdelijk onderdak worden verzorgd. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!