Arrestatieteam pakt verdachte op van schietincident Havenweg

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een arrestatieteam heeft vanmiddag een verdachte aangehouden van het schietincident van afgelopen vrijdag op de Havenweg in Vlissingen.

Leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) vielen vanmiddag rond 14.00 uur een woning binnen aan de Paul Krugerstraat. Een man werd geblinddoekt afgevoerd in een politieauto. De aangehouden verdachte is 27 jaar en bevond zich op het moment van de aanhouding in een appartement aan de Paul Krugerstraat tussen De Willem Ruysstraat en de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie wordt de man verdacht van betrokkenheid bij het schietincident dat afgelopen vrijdag plaatsvond op de Havenweg in Vlissingen. Bij dit incident raakte een 62-jarige man uit Almere gewond.

De politie laat middels een bericht op social media weten dat de woning van de verdachte is doorzocht. Of er daadwerkelijk een wapen is aangetroffen, is niet bekend.

Zie ook:
Gewonde bij schietincident Havenweg is 62-jarige man uit Almere (16-12-2023)
Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in buitengebied Vlissingen (15-12-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon gewond naar ziekenhuis na flatbrand in Vlissingen
Volgend artikelVerwarde man sticht brand in garagebox, politie zet taser in
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.