Man gearresteerd in Kasteelstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag tegen de avond een man in de boeien geslagen in de Kasteelstraat. Over de reden is vooralsnog niets bekendgemaakt.

Kennelijk wist de politie dat de gezochte man eraan kwam, want tegen half zes verlieten agenten een woning aan de Kasteelstraat, twee eenheden parkeerden op de Hurgronjestraat, een derde stond bij de Van Dishoeckstraat. Om 17.33 uur verscheen de man uit de richting van de Scheldestraat met een zwarte rugzak. Hij werd voor de woning aan de praat gehouden door een kennis. Op dat moment kwam een agent uit een brandgang en schreeuwde: “Handen uit je zakken!” Vervolgens snelden van drie kanten politiewagens toe.

- Advertentie -

De man bood geen verzet en werd geboeid afgevoerd. Nadere details volgen zodra bekend.

Update dinsdag 18/02 – Volgens de politie gaat het om een 28-jarige Vlissinger. Hij zou vandaag gehoord zijn. Een politiewoordvoerder zegt omwille van privacy niets te kunnen melden over de reden van de aanhouding.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster lichtgewond door val op Draaibrug
Volgend artikelDuitse Sea King toch weer naar Rescue Vlissingen 2020
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).