Vrouw geschept door bestelbus op Bloemenlaan Vlissingen

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond raakte een vrouw gewond nadat ze was aangereden door een bestelbus. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen.

De aanrijding vond rond 19.45 uur plaats op de Bloemenlaan nabij de kruising met de Anjerlierenlaan in Vlissingen. Een voetganger, vermoedelijk een vrouw van 67 jaar, werd daar door een blauwe bestelbus aangereden.

- Advertentie -

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. Deze werd echter boven de Haringvliet alweer afgemeld.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een deel van de Bloemenlaan was kort afgesloten voor onderzoek door de verkeerspolitie.

Door de aanrijding verloor het slachtoffer haar slipper. © Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder onderuit na achtervolging
Volgend artikelVlissinger (22) krijgt rijverbod vanwege rijden onder invloed
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.