Drie personen aangehouden voor poging zware mishandeling

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie arresteerde gisteravond rond 21.47 uur drie personen op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling c.q. poging doodslag van een 20-jarige man uit Vlissingen.

De politie ontving een melding dat er een man ernstig gewond in de Molenstraat liep. De man bloedde en twee omstanders verleenden eerste hulp. De 20-jarige man werd naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

De politie vermoedt dat het om een steekincident gaat. Drie mannen zijn in de directe omgeving gearresteerd. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Vlissingen resp. Meliskerke en een 19-jarige vrouw uit Vlissingen op verdenking van zware mishandeling c.q. poging doodslag.

Zij zitten vast voor onderzoek. Rond 01.00 uur heeft een bergingsbedrijf ook een personenauto weggesleept. De toedracht is onduidelijk. De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken.

- Advertentie -
Vorig artikelOmstanders helpen bij aanhouding agressieve winkeldief
Volgend artikelExplosief gevonden op bouwterrein langs President Rooseveltlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.