Kinderwagen rijdt van glooiing af, baby naar het ziekenhuis

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een baby van drie maanden oud is gisteravond met spoed naar het ziekenhuis vervoerd nadat een kinderwagen ongecontroleerd de glooiing afreed bij de Boulevard Bankert.

Het ongeval vond tegen 21.00 uur plaats ter hoogte van hotel Solskin. Een van de ouders had de kinderwagen op de rem gezet. Volgens een woordvoerder van de politie haalde een klein meisje, vermoedelijk de zus van de baby, al spelend de rem eraf. Het voertuig begon naar beneden te rijden en kwam uiteindelijk hardhandig tot stilstand aan de rand van het strand.

- Advertentie -

Na de 112-melding kwamen ambulancedienst, politie en marechaussee ter plekke. De baby zou gestabiliseerd zijn. Van de ouders ging de vader mee in de ambulance, de moeder werd naar het ziekenhuis in Goes gebracht door de politie. Over het letsel worden geen mededelingen gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelAgenten halen hond uit veel te warme auto, baasje krijgt bekeuring
Volgend artikelOpstootjes tijdens onrustige vrijdagavond
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).