Auto beschadigd door brand, vermoedelijk opzet

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is de brandweer uitgerukt voor een voertuigbrand aan de Adriaen van de Vennestraat. Vermoedelijk is de auto met opzet in de brand gestoken.

Iets voor 07.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een autobrand in de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen. De vrijwillige brandweer spoedde zich naar de locatie samen met eenheden van de politie.

- Advertentie -

Bij aankomst van de brandweer was er geen sprake meer van vuur. Voor de zekerheid heeft de brandweer nog wel met één straal hogedruk de rechterachterzijde van de auto nat gemaakt. Vermoedelijk is het brandje daar begonnen.

Agenten hebben van een omwonende een verklaring opgenomen. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De schade aan de auto lijkt mee te vallen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer forceert voordeur na melding van rookontwikkeling in huis
Volgend artikelKleine brand in schoorsteen woning Gerbrandystraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.