Sigaretten gestolen bij Nachtbakker Tullenaar Paul Krugerstraat

© Foto: de Nachtbakker via Facebook
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft een onbekende ingebroken bij Bakkerij Tullenaar. Volgens de bakker zelf zijn er een paar pakjes sigaretten buitgemaakt.

Vanmorgen vroeg om iets over 05.00 uur gooide een onbekend persoon de ruit van de voordeur in bij Bakkerij Tullenaar, beter bekend als de Nachtbakker. De dader heeft volgens Tullenaar een paar pakjes sigaretten meegenomen.

- Advertentie -

De Nachtbakker heeft op Facebook een oproep geplaatst of mensen die iets hebben gezien zich willen melden. Ook richt de bakker zich tot de dader: “Geef jezelf aan je staat volledig op beeld. Anders gaat de video naar de politie!!!”.

De politie kon nog niets over de inbraak zeggen, vermoedelijk omdat de Nachtbakker nog aangifte moet doen van de diefstal en vernielingen.

- Advertentie -
Vorig artikelRustige oudjaarsavond voor brandweer, grote calamiteiten bleven uit
Volgend artikel17 meldingen voor brandweer tijdens jaarwisseling, fors minder dan vorig jaar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.